Nieuws


IETS, Waarom Topverkopers, Topverkopers zijn


Met mijn boek "IETS, Waarom Topverkopers, Topverkoper zijn" heb ik een boek geschreven voor mensen in commerciële functies met ambities. Verkopers en managers die ondernemend willen functioneren en altijd op zoek zijn naar methoden om zich te ontwikkelen.

‘IETS’ maakt het verschil tussen verkoper zijn of topverkoper.
Dit boek gaat over dit ‘IETS’. Het is het verhaal van Taco Kramer, een jonge ambitieuze verkoper. Taco is op zoek naar methoden om een echte topverkoper te worden. Jaar na jaar bezocht hij seminars, trainingen en congressen om het antwoord te vinden. Toch vond hij de échte methodiek niet.
Net als hij begint te twijfelen of er wel een methode bestaat die hem verder kan helpen om topverkoper te worden, spreekt hij zijn directeur en manager, Kees de Waard. Kees vertelt Taco het ‘IETS’ van zijn succes. Stap voor stap helpt hij Taco zich te ontwikkelen door hem te introduceren bij collega’s die stuk voor stuk een bijzondere talent, een ‘IETS’ bezitten.
De lezer wordt inzicht gegeven in de geheimen van dit ‘IETS’. Als Taco de mooie exportmanager Anne Øresund ontmoet krijgt het ‘IETS’ ook nog een onverwachte wending.
 
Te bestellen via Boekscout.nl en de boekhandel ISBN 978-94-6176-592-5

Terug naar nieuwsoverzicht