Nieuws


Internationaal in 1 dag


Adenda – International Business Connecting is op 27 november aanwezig op het symposum met info markt “Internationaal in 1 dag”  Nieuwe markten ontwikkelen in het buitenland vraagt om kennis en netwerken.

Het symposium Internationaal in 1 dag op 27 november a.s. bij het WTC in Leeuwarden is afgestemd op exporteurs en startende exporteurs. Meerdere (verrassende) keynote sprekers zullen deze dag hun visie op Internationaal ondernemen met u delen.

Kom, luister en praat mee! U geeft aan welke zaken voor u van belang zijn om verder te groeien met uw bedrijf door zaken te doen over de grens! En ontmoet ondernemers, kennisinstellingen, landenexperts en andere organisaties die u verder kunnen helpen op weg naar (meer) export! Meld u nu aan via www.internationaalin1dag.nl. Daar treft u ook het programma aan van deze dag.

Ton Ton, Directeur van Adenda – International Business Connecting is deze dag aanwezig als landdeskundige voor Denemarken en Noorwegen voor 1op1 gesprekken en op de info markt met informatie ons unieke concept voor het vinden van een distributeur voor uw bedrijf in de Scandinavische landen. Reserveer nu uw persoonlijke tijdsblok voor een 1op1 gesprek, rechtstreeks bij Adenda info@adenda.nl of via het inschrijfformulier van de dagorganisatie waarvoor hieronder een link is opgenomen. Of kom langs op onze stand en wij informeren over de mogelijkheden / kansen voor úw onderneming.
 
Dit symposium is een initiatief van de provincie Fryslan en de Kamer van Koophandel en wordt ondersteund door de gemeente Leeuwarden, de noordelijke Exportclubs, WTC Leeuwarden, SNN, NOM en European Enterprise Network.
 
Wij zien uit naar uw komst!
Adenda – International Business Connecting

Terug naar nieuwsoverzicht