Interim Management


COMMERCIEEL INTERIM MANAGEMENT  |  Tijdelijk commercieel management

Heeft u behoefte aan tijdelijk Commercieel Management ter vervanging bij ziekte, om geen lacune te laten vallen bij het vertrek van de huidige manager of misschien wilt u gewoon zien wat een commercieel manager betekent voordat u een definitieve manager aanneemt? Dan vullen we dat graag voor u in.

Interim managers hebben als voordeel dat ze minder verbonden zijn met (de geschiedenis van) de afdeling of het bedrijf en kunnen daarom eenvoudiger moeilijke beslissingen nemen. Verder beschikt Adenda over uitgebreide ervaring binnen het commerciële werkgebied en over een passende opleiding om dergelijke projecten aan te kunnen.

Om het aanvankelijke nadeel van minder op de hoogte te zijn van de specifieke details van de onderneming / afdeling en bepaalde zaken die in het verleden zijn voorgevallen op te vangen zal er altijd een uitgebreide voorbereiding plaatsvinden zodat Adenda vanaf dag één effectief kan zijn.

Ook kunt u er op rekenen dat wij afhankelijk van uw behoefte zowel aandacht geven aan de korte termijn belangen (operationeel-tactisch) als aan de lange termijn belangen (strategisch).

De Adenda interim manager kan flexibel ingezet worden wat betreft tijdsbesteding. Dit om een goede balans te houden tussen uw investering en het resultaat van onze opdrachtuitoefening.

Het grote voordeel voor u om Adenda voor Commercieel Interim Management in te zetten is dat we, na de interim periode de processen en eventuele nieuwe vaste manager, tijdelijk kunnen blijven coachen zodat het ingezette beleid en activiteiten geruisloos gecontinueerd worden en er geen schokeffecten in uw organisatie en/of het beleid ontstaan.