Jonge ondernemingen


COACHING JONGE ONDERNEMINGEN / ONDERNEMERS

Met het beginnen van een eigen bedrijf gaat voor veel startende ondernemers een droom in vervulling. Voor een succesvolle start komt  echter veel kijken. Het ondernemerschap wordt dan ook danig op de proef gesteld.

Opeens moet je je bezig houden met financiële zaken, de productie, het personeel en zo kunnen we wel doorgaan.

En dan komt eigenlijk het belangrijkste nog. Het vermarkten / verkopen van je product. Helaas zie je vaak dat het product perfect is maar dat de verkoop de hindernis naar succes blijkt te zijn.

Adenda met ruime ervaring in marketing en verkoop van producten en diensten kan je hierbij goed van dienst zijn zodat je droom geen nachtmerrie wordt.

Opzetten van een verkoopplan en de verkoopstructuur, helpen bij het bepalen en ontwikkelen van je verkoopmateriaal en zelfs het trainen van een verkoopgesprek zijn elementen die wij kunnen invullen en je zullen helpen snel tot commercieel succes te komen.

Ook in het omgaan met personeel of het selecteren van een nieuwe medewerker kunnen we ondersteuning bieden.

Er zijn diverse maatwerk varianten van ons programma voor jonge ondernemingen / ondernemers. Steeds stellen we deze af op de individuele behoefte, zodat er een effectieve, budget verantwoorde ondersteuning ontstaat.

Uiteraard is een eerste oriënterend gesprek gratis. En bij overeenkomst hebben we een zeer speciaal laag tarief voor startende ondernemers die korter dan 2 jaar op de markt zijn.

Dus wacht niet, maar schakel direct specialistische ondersteuning in om je droom waar te maken.