Nieuws


Exporteren naar de Baltische staten


Exporteren naar de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen een kans voor Nederlandse ondernemingen

Lees verder...

Nieuw multi inzetbaar concept


We starten 2015 met het op de markt brengen van ons nieuwste concept onder de titel:

"COMMERCIEEL SUCCESVOL ZIJN IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD"

De wereld verandert in een snel tempo en dat vraagt verkoopmethodieken die hierop aansluiten. 

Lees verder...

Internationaal in 1 dag


Adenda – International Business Connecting is op 27 november aanwezig op het symposum met info markt “Internationaal in 1 dag”  Nieuwe markten ontwikkelen in het buitenland vraagt om kennis en netwerken.

Lees verder...

Denmark once again ranked as best place in Europe to do business


Business conditions  -  World Bank Info

Companies looking for a good business environment should not hesitate to choose Denmark. For the third time in a row, the World Bank ranks Denmark as the best place in Europe to do business.

Lees verder...

Samenwerking met Speakers Academy


Wat hebben o.a. Astrid Joosten, André Kuipers, Erica Terpstra, Jack van Gelder, Jan Mulder en Ton Ton gemeen? 

Lees verder...

Uitbreiding concept


Het blijkt regelmatig dat Nederlandse ondernemers / ondernemingen waarvoor wij een distributeur in Scandinavië gevonden hebben, te weinig tijd hebben om deze regelmatig te bezoeken. Dit ondanks dat iedereen er wel van overtuigd is dat regelmatige contacten de basis zijn voor een groeiende samenwerking (lees omzetontwikkeling).

Lees verder...

Groeien door te exporteren


Exporteren blijkt voor veel bedrijven een stap te zijn in het vinden van nieuwe omzet. Juist voor relatief kleine en middelgrote bedrijven zijn er grote kansen in scandinavië vanwege hun meestal flexibele karakter en directe persoonlijke contacten hetgeen goed bij de scandinavische zakencultuur past.

Lees verder...

IETS, Waarom Topverkopers, Topverkopers zijn


Met mijn boek "IETS, Waarom Topverkopers, Topverkoper zijn" heb ik een boek geschreven voor mensen in commerciële functies met ambities. Verkopers en managers die ondernemend willen functioneren en altijd op zoek zijn naar methoden om zich te ontwikkelen.

Lees verder...

Door coaching zijn ondernemingen winstgevender


Universitair onderzoek leidt tot conclusie dat ondernemingen die gebruik maken van een coach succesvoller zijn. Dit volgens een artikel in Management Team juli 2011.

Lees verder...

Sales Progress Quick Scan


Hoe staat uw organisatie er commercieel voor? Waar liggen de kansen? Met de Adenda Sales Progress Quick Scan brengen wij dat loepzuiver in beeld. Op basis van een  persoonlijk af te nemen zogenaamd "broninterview" lopen we alle elementen door die onderdeel uit maken van het commerciële proces. U krijgt vervolgens een heldere beknopte anlalyse.

Lees verder...