Organisatieontwikkeling

 

Bij het geven van organisatieadvies gaan wij uit van de aanwezige kennis. Waarom zou u externe adviseurs inhuren voor zaken waarvoor u de kennis al in eigen huis heeft?

 

Adenda gaat dan ook een flinke stap verder. Zeer gericht vanuit concrete doelstellingen vullen wij aan, zodat u gereedschap krijgt om u als onderneming te versterken. Voordeel van Adenda als extern adviseur is dat de enorme marktbewerkingskennis die is opgedaan door het werken voor vele klanten, door u gebruikt kan worden om úw organisatie te versterken.

 

Onze specialiteiten zijn:

  • Marketing & Sales Strategie
  • Strategie afstemmen op economische situaties
  • Functiegeschiktheid onderzoek bij o.a. promotie
  • Ontwikkelen van bedrijf- en conceptpresentaties

Marketing & Sales Strategie

Een goed Marketing & Sales plan helpt enorm bij het realiseren van doelstellingen. Het is uw leidraad door het jaar. Wij maken altijd een totaalplan zodat niet alleen het beleid uitgaande van uw missie duidelijk wordt, maar ook de tactische uitvoering. Een handvat dus dat structuur geeft aan de uitvoering van taken en beleidsvoornemens. Wij maken in samenwerking met u praktische plannen, gericht op het door u gewenste beleid en toekomstplannen.

 

Strategie afstemmen op economische situaties

Plannen en de uitvoering hiervan kunnen door wisselende economische omstandigheden onder druk komen te staan. Succesvolle ondernemers hebben dan ook de moed om de strategie hierop aan te passen zodat de gewenste resultaten toch gerealiseerd worden. Dit strategisch koorddansen vereist echter veel inzicht, visie en een brede scoop. Adenda kan u hierbij perfect ondersteunen zodat de economie minder vat op uw plannen krijgt.

 

Functiegeschiktheid onderzoek bij o.a. promotie

Door een goed functionerende medewerker te laten promoveren is al veel talent verloren gegaan. Het is immers geen garantie dat een goede verkoper ook een goede manager is. Een vakkundig functiegeschiktheid onderzoek gericht op de mogelijke nieuwe functie van de medewerker geeft u objectief gereedschap om de juiste beslissing te nemen en zo uw talentvolle medewerker te behouden voor uw onderneming.

 

Ontwikkelen van bedrijf- en conceptpresentaties

Wij kunnen u perfect ondersteunen in het maken van pakkende professionele presentaties die indruk maken op uw publiek. Of het nu voor intern of extern gebruik is, goede presentaties geven vertrouwen en helpen u het imago van uw bedrijf en dat van u als presentator te verhogen. Als extra ontvangt u tips om uw persoonlijke presentatiekracht te vergroten.