Over ons

 

‘Adenda’ is afgeleid uit het Latijn waarin ad`den-da ‘toevoeging’ betekent. Dit is ook precies wat Adenda wil zijn. Een toevoeging om uw organisatie commercieel te versterken, in de breedste zin van het woord. Succes van ondernemingen hangt in een tijd van snel veranderende marktsituaties sterk af van de kwaliteit van haar medewerkers en de marketing concepten. Met de ondersteuning van Adenda als specialist met veel ervaring, kunt u rekenen op visie én hierop aansluitende concepten om uw organisatie ‘bij de tijd’ te houden.

 

Adenda werkt volgens een als succesvol bewezen proces. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever wordt de behoefte en de methode om deze te realiseren vastgesteld. Hierbij ligt het succes vooral in ons verantwoordelijkheidsgevoel voor het te bereiken resultaat voor úw onderneming. Pas als het resultaat het spiegelbeeld is van de samen vastgestelde originele behoefte spreken wij van succes. Met passie voor commercie, strategie, coaching en cultuur brengen we organisaties, in nauw partnership met het management en deelnemers aan onze programma’s, in een versterkte marktpositie.

 

De zorgvuldig op elkaar afgestemde producten zijn zo opgezet dat ieder facet dat bijdraagt aan het commerciële succes is afgedekt. De nadruk ligt hierbij op het persoonlijke, want moderne marktbewerking is complex en …… blijft altijd mensenwerk.

 

“Betrokkenheid alsof we onderdeel van uw organisatie zijn is onze kracht.

Uw onderneming vooruit brengen ons doel”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ton Ton  - CEO / Business Coach