Portfolio

 

In onderstaand overzicht ziet u de marktsegmenten waarin we projecten hebben uitgevoerd. Indien u een specifieke referentie wilt verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen en sturen wij u onze referentielijst of brengen wij u, als u dit wenst, met de betreffende firma (s) in contact.

 

Internationale retail marketing organisatie - Groep schrijvers, leraren en vertalers - Media producties studio - Metaal bewerking machines gericht op afbramen, slijpen en afronden - Lockers en zeer innovatieve elektronische sloten hiervoor - Mini-shovels voor aannemerij, wegenbouw, landbouw en de groene markt sector - Spitmachines, een alternatief voor ploegen met vele voordelen - Machine onderdelen - Bedrukte folie voor bloemisten en cadeaushops - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - Schap presentatiesystemen voor de retail.

 

Vakzaak in keukens, sanitair en tegels - Addaptieven voor kwalitatieve mestverbetering met zeer positieve milieu effecten - Montagehulpmiddelen voor de bouw - Bemestingstechnologie voor de agri sector - Mobiele bungalows / chalets / lodges voor de recreatiesector - Medisch centrum voor fysiotherapie - Machines voor de industrie, land- en tuinbouw en de champignonsector - Bevestigingsartikelen voor o.a. procesindustrie en petrochemie (specialiteit: stud bolts) en logistieke concepten - Multipurpose bulk terminal operator (haven overslagbedrijf).

 

Oplossingen voor het hanteren van betonstenen en prefab betonelementen - Boten voor de professionele recreatievisserij en gebruik als werkboten - Kunststof vloerafwerking met o.a. unieke magnetische montagetechnieken, in prachtige designs - Machines om wasafdrukken van handen te maken voor de Leisure markt - Arbeidsvriendelijk wegenbouwmaterieel - Inkooporganisatie keuken en badkamer retail - Apparatuur voor onderzoek van grond, water, plant, klimaat, reststoffen en landmeetkundige apparatuur - Fullservice grafimedia (drukwerk, huisstijl, internetsites) - Arbeidsveiligheid producten.

 

Kraanverhuur en zwaar transport - Technische groothandel in verwarming- en ventilatietechnieken - Inrichting van kleedkamers van sportcentra (lockers, banken en garderobesystemen) - Full service Internetbureau - Tailor made scheidingswanden en systeemwanden, maar ook convectorkasten, computervloeren en plafonds - Non-food huishoudartikelen - Systeembouw toilet-omkleed en douchecabines voor scholen, vliegvelden, recreatiebedrijven, sportcentra, enz. - Kantoorartikelen - Meelproducten voor industriële bakkerijen - Betonproducten voor weg- en waterbouw + sierbestratingsproducten.

 

Theatertechnieken op gebied van licht - Ovens voor back-off en restaurants - Folieconstructies voor tuinbouw, landbouw, infrastructuur, milieu en vijvers - Projectinrichting meubilair - Houthandel, dak- en gevelbekleding, deuren, enz. - Elektrotechnische groothandel - Bevestigingsartikelen en logistieke concepten - Badkamers, haarden en keukens - Inrichting van keukens voor horeca en Retail organisaties. - Keuken apparatuur voor consumenten (verkoop aan detailhandel).